Subscribe:

İbrahim Tatlıses Kimle Evlendi-2011-Ayşegül Yıldız Evliliği


İbrahim Tatlıses'den Eylül 2011 ayında sürpriz evlilik. Bakın İbrahim Tatlıses kim ile kiminle evlendi?

İbrahim Tatlıses "Bana bir şey olursa sakın evlenme" dediği 12 yıllık sevgilisi Ayşegül Yıldız'la hastane odasında evlendi.


İbrahim Tatlıses(59) tedavi gördüğü Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde ikinci kez nikah masasına oturdu. Ünlü türkücü 12 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ayşegül Yıldız'la(30) hayatını birleştirdi. Nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı. İlk kez evlenen Ayşegül Yıldız gelinlik tarzı beyaz bir elbise giyerken Tatlıses de takım elbise tercih etti. Hazırlıkları büyük bir gizlilik içersinde tamamlanan nikaha çiftin ailesinden ve dostlarından birkaç kişi davet edildi.

Zonguldak Dolmuş-Otobüs Kavgası İzle

Zonguldak'da beledişye otobüsleri ve dolmuuşcular arasında çıkan kavga otobüsün güvenlik kamerasından saniye saniye kayıt edildi.

Özel bir şirkete ait otobüs firmasının ücretleri düşürmesi üzerine çıkan kavgada silah, sopa gibi aletler kullanılmış.

Kavgaya tanık olan yolcular ise otobüs içerisinde panik ve korku içerisinde beklemek durumunda kaldılar.

Kavgaya ait videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Zonguldak Belediye Otobüsü Dolmuşçu Kavgası İzle


















Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.


Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.





11 Eylül BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR GALATASARAY MAÇI RADYODAN CANLI DİNLE

2011-2012 sezonu olaylı da olsa başladı. Şike soruşturmaları gölgesinde başlayan Süper Lig'de bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor Galatasayı konuk ediyor.

Radyoda maç keyfi NTV RADYO’da yaşanıyor. Spor Toto Süper Lig’in resmi yayıncısı olan NTV Radyo, Süper Lig maçlarını deneyimli kadrosuyla anlatıyor, tribünlerin bütün heyecanını radyoda yaşatıyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor karşılaşmaları başta olmak üzere ligin önemli maçlarını NTV Radyo’nun deneyimli sunucuları canlı yayında anlatıyor.

Büyükşehir Belediye Spor - Galatasaray maçını internet radyosundan online canlı olarak dinlemek için adres:

NOT: Maç tarihinden sonra Radyo kodu yazıdan kaldırılmıştır.

büyükşehir belediye spor gs maçı radyodan, 11 eylül galatasay maçı radyo dinle, belediyespor galatasaray 11 eylül dinle,galatasaray büyükşehirelediyespor maçı link