Subscribe:

Prof Dr Erkan Topuz Saba Tümer'in Programına Konuk Oluyor

Kanser konusunda uzman olan Prof. Dr. Erkan Topuz Show TV'de Saba Tümer'le Bugün adlı tv programına konuk oluyor.

Show TV'de yayınlanan ve sunucusu ile aynı ismi taşıyan "Saba Tümer ile Bugün" adlı televizyon programı bugün (19 Ocak Perşembe ) kanser konusunda uzman olan Prof. Dr. Erkan Topuz'u konuk edecek.

Dünyanın sayılı bilim adamları arasında gösterilen Sn. Erkan Topuz, Saba Tümer'in sunduğu programda kanser konusunda önemli bilgiler verecek. İzleyicilerin sorduğu soruları cevaplayacak.

Erkan Topuz'un hayatı hakkında bilgi mi almak istiyorsunuz. . .

Prof. Dr. Erkan Topuz Kimdir | Hayatı-Özgeçmişi

Sn. Prof. Dr. Erkan Topuz'un hayatına dair bilgiye ve kimdir sorusunun cevabına yazıdan ulaşabilirsiniz. . .

Show TV'de yayınlanan Saba Tümer ile Bugün adlı tv programına konuk olacak olan Prof. Dr. Erkan Topuz, kanser ile alakalı çarpıcı bilgiler verecek, sorulan soruları yanıtlayacak ve herşeyden önemlisi kanser konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunacak.

Kanser konusunda uzman olan Erkan Topuz, program aralarında verilen reklamlarda oldukça fazla tanıtıldı. Ben de merak ettim ve hayatını araştırdım.

PROF. DR. ERKAN TOPUZ KİMDİR ? ERKAN TOPUZ'un HAYATI

1946 yılında İstanbul Yeşilköy'de doğdu. Pertevniyal Lisesi'ni 1964 yılında bitirdi. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girdi. 1970 yılında Tıp Fakültesi'ne, 1975 yılında İç Hastalıkları İhtisasını tamamladı. 1976 yılında askerliğini yaptı. 1976 yılında İstanbul Üniversitesi Radyasyon Onkolojisi Tıbbi Onkoloji Biriminde çalışmaya başladı.

1979-1980 yıllarında Avusturya'da immünoloji ve onkoloji dalında Viyana Kanser Enstitüsü'nde çalıştı. 1982'de Üniversite Doçenti oldu. 1984'te Erlangen Üniversitesi'nde, 1985'te Londra Royal Marsden Hastanesi'nde, 1986'da

Nürnberg Şehir Hastanesi'nde misafir öğreyim üyesi olarak çalıştı. 1988 yılında profesör oldu. 1997 yılında John Hopkins Üniversitesi'nde misafir öğretim üyesi olarak çalıştı. Bugüne kadar Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanlığı, Anabilim Dalı Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyelikleri ve İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Müdürlüğü yapmaktadır.
85'i dış ülkelerde olmak üzere 190 yayını mevcuttur. İyi derecede İngilizce bilmektedir. 6 kitabın editörlüğünü yaparak bu kitapların bazı bölümlerini yazmıştır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.
Halen İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Müdürü olarak görev yapmaktadır.


Prof.Dr. Erkan TOPUZ e-Posta Adresi : etopuz@istanbul.edu.tr
Adres : İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Çapa - 34093 İstanbul

11 Şubat 2012 EHLİYET SINAV SONUÇLARI SORGULAMA

11 Şubat 2012 tarihinde gerçekleşen olan Motorlu Taşıt Sürücü Adayları sınavının soruları ve sonuçları hakkında bilgi alabileceğiniz resmi internet sitesi. . .

11 Şubat tarihinde gerçekleşen ehliyet sınavı olarak da bilinen Motorlu Taşıt Sürücü Adayları sınavının sonuçları öğrenmek için TC kimlik no ile sorgulama yapmanız yeterli.

İnternette bu konu başlığı altında pek çok web sayfası mevcut. Ancak ben sizlere resmi internet sitesinin adresini vereceğim.

Ehliyet Sınav Sonuçları 12 Şubat 2012
bağlantı adresinden T.C. kimlik numarası ileyapacağınız sorgulama sonucunda sınav sonuç bilgisini öğrenebilirisiniz.

Benimde gireceğim şubat ayındaki bu sınavda tüm adaylara başarılar dilerim.

Nihat Kahveci Futbolu NEDEN Bıraktı ?

Beşiktaş'ın ve aynı zamanda A milli takımımızın gözde futbolcusu Nihat Kahveci, futbolu bıraktığını açıkladı.

Geçen sezon Beşiktaş formasını giyen Nihat Kahveci, faal futbol hayatını noktaladığını açıkladı.

Nihat Kahveci, AA’ya yaptığı açıklamada, futbol hayatına son noktayı koyduğunu belirterek, "Bugün faal profesyonel futbolculuk kariyerimi noktalama kararımı değerli kamuoyuyla paylaşmak isterim" dedi.

Uzun yıllar önce Esenler Spor Kulübü’nün altyapısında başladığı ve profesyonel futbol yaşamına adım attığı Beşiktaş Kulübü’nde kısa sürede yaşadığı yükseliş sonrası; sırasıyla Real Sociedad, Villareal ve daha sonra yuvası gibi gördüğü Beşiktaş’a geri dönüşünün, profesyonel futbol kariyerinin kısaca özeti olduğunu dile getiren Kahveci, şunları söyledi: "Futbol kariyerim süresince layık görüldüğüm dönemlerde genç milli takımlar ve A Milli Takım’a gerekli özen, saygı, onur ve şerefimle hizmet ettiğime inanıyorum. Kariyerim boyunca formasını terlettiğim kulüplerde, inişler ve çıkışlar ile birlikte başarılı, güzel günler yaşadım. Ülkemi milli takımlar forması altında olduğu kadar, yurt dışındaki kariyerim boyunca gerekli şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Kariyerim boyunca birlikte çalıştığım TFF başkan ve yöneticilerine; kulüp başkanlarına ve yöneticilerine; teknik direktör ve yardımcı hocalarıma; kulüp çalışanlarına; futbolcu ağabeylerim, kardeşlerim ve arkadaşlarıma; tüm değerli basın mensubu yöneticilerine ve çalışanlarına; formasını terlettiğim kulüplerin taraftarlarına ve özellikle desteğini ve sevgisini hiçbir zaman eksik etmeyen Beşiktaş taraftarına, camiasına ve benden desteklerini ve sevgilerini esirgemeyen tüm spor camiası bireylerine en içten teşekkürlerimi bir borç bilirim. Ayrıca hiçbir şart ve koşul gözetmeksizin her daim bana destek olan ve sevgilerini hiçbir zaman esirgemeyen sevgili eşim ve aileme sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum."

Bu arada Nihat Kahveci, geçtiğimiz günlerde vefat eden KKTC’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Lefter Küçükandonyadis ve milli kayakçı Aslı Nemutlu için başsağlığı dileğinde bulunarak, "KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Sayın Rauf Denktaş, Türk futbolunun ’Ordinaryüs’ lakaplı efsanevi futbolcusu değerli büyüğümüz Lefter Küçükandonyadis ve milli kayakçı kardeşimiz Aslı Nemutlu’nun aramızdan ayrılışları ile ilgili üzüntümü paylaşmak isterim. Allah rahmet eylesin, değerli ailelerine başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerine yer verdi.

Azer Bülbül Öldü mü-Neden Öldü

Ünlü şarkıcı Azer Bülbül neden öldü?

ANTALYA’da sanatçı Azer Bülbül bir otel odasında ölü bulundu. Sanatçının ölümü üzerine polis, olay ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Şarampol Caddesindeki bir otelde konaklayan ünlü sanatçı Azer Bülbül, kendisini cep telefonu ile arayan ve ulaşamadığı için otele gelen menajeri tarafından odasında ölü bulundu. Otel yetkililerinin çağırdığı 112 ambulansı ekipleri Bülbül’ün solunum yetmezliğine bağlı ölmüş olabileceğini bildirdiği öğrenildi.

Bülbül’ün bir süredir Antalya’daki bir barda sahne aldığı öğrenildi.

Allah'dan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. . .