Subscribe:

Pamela Anderson Orçun Öpüşme Videosu İzle Yalan Dünya



Dünyaca ünlü Yıldız Pamela Anderson Yalana Dünya'nın Orçun'u ile öpüşüyor. İşte Video. . .


Kanal D'nin sevilen dizisi Yalan Dünya'nın bu haftaki konuk oyuncusu dünyaca ünlü yıldız Pamela Anderson oldu. Dizinin öne çıkan karakterlerinden Orçun'u öpüyor olması dizi içinde olay yaratacak. Sanırım Orçun muradına eriyor. . .

Bir reklam filmi için Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü star Pamela Anderson, bu hafta Yalan Dünya'ya konuk oluyor ve çok konuşulacak bir sahneye imza atıyor... Dizinin başından beri öpüşmek için kızların peşinde koşan fenomen karekter Orçun sonunda muradına erecek...

Denizli Servergazi Devlet Hastanesi e-Geçmiş Olsun Mesajı Uygulaması


Denizli’deki Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından başlatılan "e-geçmiş olsun"uygulaması ile, hastasını ziyarete gidemeyen kişi, hastanenin resmi sitesine girip yakınına “Geçmiş olsun” mesajı yazıyor. Yazılan bu mesaj hastane görevlileri tarafından hastaya iletiliyor.

Yakını olduğunuz bir hastaya mesaj bırakmak için "e-geçmiş olsun uygulaması" sayfasını ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Türk Lirası YENİ Para TL Simgesi


Gözünüz aydın. Türk lirasının sigmesi oldu.

Bir süre önce tasarımcıların fikirlerine açılan "yeni Türk lirası simgesi" bugün kesinleşti. Karar verilen simgenin görüntüsü yukarıdaki fotoğrafta verilmiştir.

Çapaya benzediği, Recep Tayyip Erdoğan'ı ( ismini baş harflerini ) simgelediği ve Ermeni para biriminin ters hali olduğu ( bu konu hakkında kısa bir araştırma yaptım ancak doğrulayacak bir bilgiye ulaşamadım ) iddiaları konuşuluyor.

Sizin yorumunuz nedir ?