Subscribe:

Doğru Elbise - Kıyafet Seçimi İle Zayıf Görünme Nasıl Olur?


Giyim tercihinizi doğru yapın istediğiniz estetik görünüme sahip olun!

DAHA GÜZEL GÖRÜNÜME SAHİP OLMAK İÇİN DOĞRU KIYAFET SEÇİMİ YAPIN!

Fiziksel özellikleriniz yetersiz buluyor olmanız hayallerinizdeki görünüme sahip olamayacağınız anlamına gelmez. Seçmiş olduğunuz kıyafet size bir takım güzel görünümü kazandırabilir. Nasıl mı?
Küçük kalça görünümünü gösteren kıyafet sizi kalça görünümü sorunundan kurtaracaktır. Kalın bacaklarınız için de doğru kıyafet seçimi yararlı olacaktır. Aynı durum küçük görünümlü göğüsleriniz için de çözüm olacaktır.


KADINLAR! GİYİM HİLELERİNİ DEĞİL GİYİM SANATINI ANLATIYORUZ

Kadınlar elbise, kıyafet, pantolon, iç çamaşırı seçimini doğru yaparak daha estetik görünüme sahip olabilirler. Tekstil piyasasının bayanlara sağlamış olduğu zengin çeşitlilik, bayanları giyim hileleri adı ile anılan “doğru giyinme” olanağı sunuyor. Doğru giyinme ile vücut kusurlarınızı ikinci plana atabilir hatta seçmiş olduğunu kıyafet ile ikinci plana atabilirsiniz. Bilinçli giyinirseniz, kusurlarınızı yüzde 70 oranında yok edebilirsiniz.. Bunu nasıl yapacağı¬nızı bilmiyor musunuz? İşte ipuçları…

GÜZEL GÖĞÜS VE BACAK GÖRÜNÜMÜ İÇİN DOĞRU ELBİSE SEÇİMİ YAPMA NASIL OLUR?

Küçük göğüs için silikonlu sutyen kullanın. Eğer göğsünüz büyükse, toparlayıcı, kapları geniş ve bastırıp sıkıştıran sutyenler sizin için ideal. Bacaklarınız kalınsa toparlayıcı çoraplar giyi-nin. Piyasada ince gösteren likralı çoraplar var. Hatta yaz içinde, açık ayakkabıyla giyilebilecek, külot ve ayak kısmı olmayan ince çoraplar üre¬tildi.
Elbiseniz hem askısız hem dekolte ise ve gö¬ğüsleriniz ufaksa, elbise içine göğüs kapıları diktirebilirsiniz.

Popoyu Küçük Gösteren Kıyafetler Hangisi?

Geniş basenliler için toplayıcı sıklaştırıcı likra¬lı çoraplar, dar basenliler için silikonlu korseler hayatınızı kolaylaştırabilir. Kenarlara takviyeli bu korseler, kolları takviyeli bu korseler, kalçayı geniş ve şekilli gösteriyor. Kalçanız forma giri¬yor.
Göbeğiniz ve karnınızın olması da hiç sorun değil. Bele kadar uzanan yüksek külotlar, sert ve toplayıcı özelliğiyle karnınızdaki fazlalıkları kapatacaktır.
Bunlara dikkat!


Kilolular İçin Doğru Elbise ve Renk Seçimi Nasıl Olmalı?

Kalın olan bölgelere koyu renkler gelmeli, za¬yıf bölgelere de açık renkler denk düşmeli.
Göğsünüz büyükse, bu bölgede göz alacak iş¬lemeli, pırıltı şeyler olmamalı.
Kiloluysanız kıyafetin çizgileri boyuna olmalı. Boyunuz kısaysa yine dikey çizgili kıyafetleri ter¬cih edin.
Boynunuz kısaysa, boyundan bağlı kıyafetler¬den uzak durun.
Büyük ve taraklı ayaklarınız varsa, ince bant¬lı ayakkabılar giymeyin. Önü sivri, kapalı zarif ayakkabılar kullanın.

0 yorum:

Yorum Gönder