Subscribe:

4G ve Uyumlu Cep Telefonları Türkiye'ye Ne Zaman Gelir?



3G, şu anda operatörleri, cep telefonu şirketlerini, kullanıcı halkı, teknoloji platformlarını ksaıp kavurmakta adeta. Her yerde 3G tanıtımları,haberleri, kampanyaları... Büyük bir olay oldu 3G nin kullanılmaya başlanması.Hatta daha gelmeden sesini duyduk da diyebiliriz.PEKİ 4G?

4G teknolojisine uyumlu cep telefonu cihazları kaçak yollar ile ülkemize girdi.Teknolojisi gelmedi ama uyumlu cep telefon modelleri 4G 'yi kullanan ülkelerden illegal yolardanda olsa ilk defa çok süre geçmeden sınırlara girdi:)

Evet şu anda bir çok ülkede 4G denemeleri sürüyor.Pek yakında onlar 4G teknolojisni kullana dursun bizler 3G'nin kullanmaya başlayalım.Hatta kullanılmaya başlanır ve daha uzun bir süre kullanım oranının arttırılması için uğraşılır.NEDEN Mİ?

Çünkü gelişmiş teknolojiler kısa vadede ülkemize ilk kez kaçak yollarla giriyor şaşırmak gerek çünkü 3G uyumlu telefon satışlarının başlamasının ardından uzun bir süre geçtikten sonra 3G'ye geçtiğimizi göz önünde bulundurursak 4G ye ne zaman geçeriz siz düşünün.

0 yorum:

Yorum Gönder