Subscribe:

Ece Temelkuran HABERTÜRK Gazetesi Köşe Yazıları-Makaleleri

Ece Temelkuran Köşe Yazısı MakaleGazetecilik anlamında bir hayli hızlı yol alan Habertürk, piyaEce Temelkuran sadaki kaliteli yazarları gazete bünyesine toplamaya devam ediyor.

Fikirleri ve fikirlerini savunuş şekli ile büyük beğeni ile okunan yazar Ece Temelkuran Habertürk gazatesinde makaleleri ile köşeleri süsleyecek.

Gazete HABERTÜRK güçlü yazar kadrosuna yeni bir isim daha ekledi. Uzun yıllar Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan başarılı gazeteci, yazar, romancı Ece Temelkuran artık Gazete HABERTÜRK'te. Gazete HABERTÜRK Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı ile el sıkışan Ece Temelkuran şubat ayından itibaren Gazete HABERTÜRK'te günlük köşe yazılarına başlıyor. Gazeteci Temelkuran'ın yakın zamanda yazdığı 'Muz Sesleri' romanı kısa sürede 'en çok satanlar' listesinde üst sıralara tırmandı.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

habertürk ve ece temelkuran için hayırlı olsun

adsız dedi ki...

bazı makalelerde olsun yada inançla ilgili yazılarda olsun şöyle söyleniyor çağdaşlarla müslümanlar laiklerle müslümanlar vs gibi ben hem laikim hem müslümanım hem çağdaşım hem müslümanım bu ne büyük bir saçmalık yahu başı kapalılar müslüman açık olanlar değil öylemi şekilciliktir bu ve bizim inancımıza göre yanlıştır lütfen bu konuda bir yazı yazarmısınız

Adsız dedi ki...

yorumunuzu okudum şok oldum siz önce bi hadisle ayet arasındaki farkı öğrenin yada biraz olsun yazdığınız din hakkında bilgi edinipte yorumlayın bişeleri...reyhan DURNA çankırı karatekin üniversitesi tarih bölümü öğrencisiyim

Yorum Gönder