Subscribe:

YENİ Avatar 2010 Özel Sinema Filmi Hakkında: Avatar Special Edition

En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Görsel Efekt, En İyi Sanat Yönetmeni dallarında Oscar sahibi olan; sinema dünyasında ve üçüncü boyutta çığır açan film: AVATAR

Sinema dünyasında etkili ve çağ atlatıcı bir giriş yapan dünyaca ünlü sinema filmi Avatar yeni bir film ile tekrardan gösterime girmeye hazırlanıyor.

Yeni Avatar Filmi Hakkında. . .

Ne Zaman Gösterime Girecek?

Dokuz dakika eklenmiş ve Pandora’da tanışacağımız yepyeni yaratıkların da olduğu özel versiyonu "Avatar Special Edition" 15 Ekim’de üç boyutlu sinemalarda vizyona girecek.

Filmin Konusu Hakkında Bilgi . . .

Yeni eklenen bölümlerin hepsi bilgisayar efekti yoğun sahnelerden meydana geliyor. Bu dokuz dakikalık özel gösterimin tamamı yağmur ormanlarının dışında ve bazısı da gece geçiyor. James Cameron, aksiyon sahnelerinin fazlasıyla yer kaplayacağı bu yeni bölümlerde uzun uçuş sekanslarının olduğu uzun bir av sahnesi, dağ İkran'larının olduğu bazı sahneler, Pa'li isimli atların olduğu sahneler ve aksiyonu bol sekansların bulunduğunu söyledi. Filmin sonundan daha önce çıkarılmış bazı duygusal sahneler de bu yeni versiyonda yer alıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder