Subscribe:

Televizyon Modem Bağlantısı İle İnternete Bağlanma-Girme



İnternete bağlanmak için bilgisayar mı gerekli? HAYIR! Artık televizyondan internete bağlanabilirsiz! Nasıl mı? Modemi Televizyonunuza bağlayarak…

NETGEAR TV MODEMİNİZİ TELEVİZYONUNUZA TAKIN İNTERNETE BAĞLANIN!

NETgear “tv modemleri” adı altında çıkarmış olduğu bu yeni teknolojik ürünler cebinize sığacak boyutlarda ve tvden internete bağlanma hizmetini sizlere sunuyor.

TV MODEMİ İLE NELER YAPILABİLİR?

Bilgisayara bağlamadan direkt olarak televizyonunuza bağlayabileceğiniz bu modem ile internet sayfalarında gezinebilirsiniz. Youtube veya benzeri video sitelerinde içerik arayabilir televizyondan internet bağlantısı ile video izleyebilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden yayın yapan kanalları da izleyebilirsiniz.

Bunun yanı sıra sinema sitelerine hatta torrent sitelerine girip içeriklere göz atabilirsiniz…

TV MODEMİ İLE İNTERNETE NASIL BAĞLANILIR?

TV’nize bağladığınız modem ile internete bağlanırken önünüzde klavye olmaması gözünüzü korkutmasın. Çünkü bu modem aynı zamanda sanal bir klavyeye de sahip. “QWERTY” adı verilen bu sanal klavyeyi kumandanız aracılığıyla kullanarak arama yapacağınız sözcükleri girebilirsiniz.

Ürünü televizyona bağlayabilmeniz için HDMI ve A/V out girişleri de bulunuyor. Dahili bir hafızaya sahip olmayan modem USB bellekleri bağlayabileceğiniz bir USB girişine sahip. USB belleklerden ise müzik, video ve resim içeriğini izleyebiliyorsunuz.(teknoogle blogcu)

1 yorum:

matrax dedi ki...

nerede satılıyor bu modem nasıl temin edebiliriz

Yorum Gönder