Subscribe:

FORD 2009 Staj Başvurularını Yapın!Son Başvuru Tarihi:


Ford Otosan Staj Başvurusu Yapma Nasıl Olur?



Ford Otosan'ın resmi sitesinde yer alan staj başvuru açıklaması:

2009 yili Yaz Dönemi Stajyer Programi asagidaki sekilde uygulanacaktir. Yaz dönemi stajyerlik basvurusu için son tarih 24 Nisan 2009’dur, Staj yapmasi zorunlu olan, 4 yillik fakülte veya yüksekokul, Meslek Yüksek Okulu ve Teknik Lise ögrencileri basvuru yapabilir. Basvurular degerlendirilecek, uygun olanlar mülakata çagirilacaktir. Mülakat ve saglik kontrol sonucu olumlu olanlar, kontenjan gözününe alinarak Ford Otosan tesislerinde stajyer olarak degerlendirilecektir. Doldurmus oldugunuz müracaat formuna, okuldan alacaginiz staj zorunluluk yazisini, CV’nizi ve transkriptinizi .pdf formatinda ekleyerek staj@ford.com.tr adresine gönderiniz.

2009 Ford Staj Başvurusu Sonuçları

Staj kabul listesi 29 Mayis 2009 tarihinde sitemizde açiklanacaktir.

Müracaat formunu indirmek için tıklayınız.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ben ford'da bu sene zorunlu stajımı yapmak istiyorum.Bilgisayarlı muhasebe öğrencisiyim.zorunlu staj için başvurular nasıl oluyor acaba onu öğrenmek istiyorum.

teknoogle dedi ki...

Ford staj başvuru tarihi bildiğim kadarıyla geçti.Yani bu sene ki staj öğrencilerini aldı ford.Ama sen yine de yazıdaki e-mail adresine(staj sorumluluk koordinatörü) mail atıp bilgi alabililirsin.

Adsız dedi ki...

staj başvuru sonuçlarının listesi elinizde var mı?
ÇOK ÖNEMLİ!!!!

Yorum Gönder