Subscribe:

iPod için Ücretsiz Video Çevirici Program İndirin:Format Factory


mp3 player cihazkarının son teknolojilerinden iPod hızlı bir şekilde piyasada yayılıyor.Günden güne artan iPod kullanıcı sayısı beraberinde bazı ihtiyaçları da getiriyor. Bunların başında iPod cihazlarına uyumlu formatta converter programlar geliyor. Birçoğu bedava sunulan bu programlar bilgisayarınızdaki video türlülerinin formatlarını değiştirerek iPodunuz için kullanılabilir formatlara çeviriyor. İşte size önereceğim bu program da bu işi iyi yapan ve size birçok konuda kolaylık sağlayacak bir video çevirici program.


Format Factory

Brçok fonksiyonu içinde barındıran bu program bir medya dönüştürücü programıdır. Tüm medya formatlarını birbirine dönüştüren tamamiyle ücretsiz bu programın dönüştürme yaptığı belli başlı formatlar ise şu şekilde:MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF, MP3/OGG/WMA/M4A/WAV,JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/ ve daha fazlası...


Format Factory Programının Özellikleri Neler?


-Video türlerini istediğiniz formata çevirmenin yanı sıra DVD ripleme özelliği ile de bilgisayarınıza kaydetmek istediğiniz DVD filmleri çokkolay bir şekilde ripleyebileceksiniz.


-Sahip olduğu özellik ile MP4 için iPod/iPhone/PSP format desteği de sunmaktadır. RMVB kaynak dosyaları desteği de mevcuttur.

-Tüm popüler video, ses, resim formatlarını birbirine dönüştürebilme özelliği.


- Hasar görmüş video ve ses dosyalarını onarma.


- Multimedya dosyaların boyutlarını değiştirebilme imkanı.


- iphone,ipod için multimedya dosya desteği.* Resimler için zum yapma, döndürme ve etiketlendirme desteği.


- DVD Ripleme özelliği.


- MP4/WMV/FLV/MPEG formatlarındaki dosyaları MP3 formatına dönüştürebilme imkanı.
Programı buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder