Subscribe:

SWON6 (Sistem Harikaları 6) Online Oyun Oyna-TÜRK YAPIMI

Swon6, Diğer adıyla Sistem Harikaları 6:KENDİ KADERİNİZİ ÇİZİN

İnternet tabanlı online oyun piyasasında Türkler’in de var olduğunu göstermek için yola çıkan Emibel Ltd. ve Arma Teknik Ltd., yıllardır Türkiye’de oynanan online oyunlardaki yabancı oyun kavramları ve piyasası karşısında, %100 Türk sermayeli ve Türkçe oynanan online oyun olarak, uzun ve yorucu çalışmaların ardından Ekim 2008’de open beta sürümünü Türk kullanıcılarının beğenisine sundu. Deneme sürümü sonrasında 17 Şubat 2009 tarihinde “Swon6 1. Evren” olarak yayın hayatına başladı ve 6 Nisan 2009’da Swon6 Evren 2’yi açtı. Çok kısa bir süre sonra da Swon6 Evren 3’ü oyun severlerin hizmetine sunacak.

OYUNUN KONUSU VE GÖREVLERİ NE?

Galaksinin bir köşesinde kariyerlerine başlayan oyuncular, gezegenlerinin sahip oldukları zenginlikler ve oyuna adını veren Wonder’lar sayesinde oyunda ilerliyorlar. Kaynaklarını kendi hedeflerine göre iyi ya da kötü yönde planlayıp geliştirerek kendi kaderlerini çiziyorlar. Mevcut kaynaklarının yanı sıra, zamanla gerçekleştirecekleri bilimler, buluşlar ve stratejiler ile kendilerini savaşçı, ekonomist veya gezegenci olarak geliştirebiliyorlar. Yaptıkları bilimsel araştırmalara göre yeni gemiler ve savunma silahları üretip yeni koloniler kurabiliyorlar.

STRATEJİ OYUNU MU?

Oyunculara sunulan farklı kombinasyonlardaki Wonder’lar ve gezegen bonus’ları sayesinde birbirinden farklı, sonsuz olasılıkta oyuncu profili ortaya çıkıyor. Bu olasılıkları, oyuncuların kendi stratejileri belirliyor ve bu özellikleri ile Swon6, daha iyi strateji üretebilenin kazanacağı bir oyun halini alıyor. Oyuncu, oluşturduğu stratejilerle dört ayrı kategoride puan alıyor ve bu puanların ortalamasına göre sıralamanın en tepesinde yer almak için çaba sarf ediyor.


0 yorum:

Yorum Gönder