Subscribe:

www.buistebirisvar.com-Best buy



Dünyanın sayılı tüketici elektroniği perakendecisi BEST BUY, Türkiye’deki ilk mağazasını İzmir’de açıyor ve yetenekli, dinamik, çalışmayı seven, teknolojiyi ve eğlenmeyi bilen MAVİ TİŞÖRT arkadaşlarını arıyor.


İzmir’de düzenlenecek olan BEST BUY KARİYER GÜNLERİ etkinliğine katılabilmek, BEST BUY’ın insan odaklı çalışma ortamı ve olanakları hakkında bilgi edinmek amaçlı bir fırsat.


BEST BUY HAKKINDA BİRAZ BİLGİ VERELİM...


Dünyanın bir numaralı tüketici elektroniği mağazası olan Best Buy, 1966 yılında ABD’de kuruldu. Yenilikçilikten ilham alan şirket müthiş bir büyüme sağlayıp, ürün ailesi ortaklarıyla birlikte gelişti. Bugün binlerce Best Buy mağazası 155 bin çalışan, müşteriler ile iletişim kurmakta ve onları dinleyerek sorun ve ihtiyaçlarını çözüm aramaktadır.Best Buy 43 yıllık tecrübesiyle, dünya elektroniği sektörünün lideri olmanın gururunu taşıyor. İnsan odaklı, yeteneklerden güç alan dinamik bir şirket olma yolunda değmeye, gelişmeye ve büyümeye devam ediyor.


Türkiye’de ilk Mağazası yıl sonunda İzmir’de açılacak olan Best Buy, çok yakında Ankara ve Bursa mağazaları ile de hizmete girecek.Best Buy Türkiye; mavi tişörtü giymekten gurur duyacak çalışma arkadaşlarını genç, dinamik ve eğlenceli bir proje ile arıyor. Bu müthiş ekibin bir parçası olmak isteyenler www.buistebiisvar.com web sitesi üzerinden www.kariyer.net ve www.secretcv.com’a yönlendirilecekler, bu siteler üzerinden özgeçmişlerini yollayabilecek, yapılacak ön eleme ile de kariyer günlerinde davet edilecek.

0 yorum:

Yorum Gönder