Subscribe:

HATIRLA SEVGİLİ DİZİSİ DEVAM MI EDECEK?(2009)


Büyük bir beğeni ile izlenen ve 1980'li yılları ele alınan "Hatırla Sevgili" dizisi son bölümüne kadar büyük bir beğeni ile izlenmiş fakat geçtiğimiz sezon ne yazık ki bitmişti.

Ele aldığı konu bu diziyi diğer dizilerden ayırmış olmalı ki bu kadar büyük ve merak dolusu bir ilgiye neden oldu. Yapımcılar da bu durumun farkında olmalı ki "Hatırla Sevgili" dizisini devam ettireceklerini açıkladılar. NASIL MI?

YENİ HATIRLA SEVGİLİ DİZİSİ HAKKINDA...

Konu olaral 1980 ve sonrasının ele alınacağı bu dizi Show TV'de yayınlanacak.Oyuncu kadrosunun arttırıldığı dizide Hülya Avşar, Bülent inal, Berrak Tüzünataç, Melis Birkan ve Saygın Soysal rol alacaklar.
Film .ekimleri İstanbul'da yapılacak ve dizinin yönetmeni ise "Ihlamurlar Altında" dizisi ve "Başka Semtin Çocukları" filminin de yönetmenliğini yaptığıAydın Bulut olacak.

FİLM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Asis Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi, "Hatırla Sevgili" dizisinin devamı niteliğinde olup, Ekim ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

DİZİNİN ADI NE OLACAK?

Dizinin ismi basında kimi kez 'Uyan Sevgili' şeklinde dile getirilse de henüz isim konusunda net bir karar verilmediği de alınan bilgiler arasında.

0 yorum:

Yorum Gönder