Subscribe:

Samsung Çift Ekranlı Dijital Fotoğraf Makinesi Columbus Serisi

Dijital Fotoğraf Makinesi pazarında lider koltuklarında yer alan "SAMSUNG" bu alandaki kalitesini her daim konuşturuyor. Yapmış olduğu bir "İLK" ile adından söz ettirmeye devam edeceğe benziyor.

İKİ EKRANLI FOTOĞRAF MAKİNESİ:


Sıradan dijital fotoğraf makinelerinde arkada bir ekran yer almakta ve fotoğrafı çeken kişi bu ekranı kullanarak dotoğrafı çekmekteydi. Fakat Columbus serisine ait Samsıng'un bu yeni ürününde fotoğrafı çekilen kişi/kişiler de fotoğraf çekilmeden önce ve çekilirken görebilecekler.NASIL MI?

Çünkü bu üründe 2 adet LCD ekran yer almaktadır.

SAMSUNG COLUMBUS ST SERİSİ VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Tüketici elektroniği ve inovatif ürünler konusunda dünyanın öncü şirketlerinden Samsung Electronics ve dijital görüntüleme ürünleri ana distribütörü Kont Bilişim, Samsung’un 12.2 megapikel çözünürlüklü, yenilikçi ve şık tasarımlı Columbus modellerini tanıttı.

Samsung’un Akıllı Fotoğraf Makineleri teknolojisine sahip ST550, ST500 ve ST1000 modellerinde yer alan çift LCD ekran özelliği, fotoğrafçıyı hareketin merkezine koyuyor. Firma bülteninde verilen bilgiye göre ön taraftaki 1.5” LCD ekran, çekimden önce fotoğrafın tam olarak nasıl görüneceğini gösteriyor. Bu özelliğin kullanıcılar tarafından özellikle istendiği ve bu sayede “deneme ve yanılma” zamanının ortadan kalkacağı düşünülüyor.

Samsung ST1000 ile kullanıcı gerçek anlamda aile ve arkadaşlarına bağlanabiliyor, hareket halindeyken anı yakalayıp paylaşabiliyor, anıları ölümsüzleştirebiliyor. Yenilikçi özellikleri zarif ve kompakt bir gövdede barındıran ST1000 modeliyse daha önce hiçbir kamerada olmayan Küresel Yer İşareti ile etiketleme (geo-tagging) teknolojisinin yanısıra, Bluetooth 2.0 ve Wi-Fi ile kullanıcılara çektikleri fotoğrafları neredeyse anında gönderme ve paylaşma imkanı veriyor.

Fotoğraf makinesi pazarında ilk yarıda yaşanan yüzde 32’lık daralmaya rağmen, büyük bir sıçrayış yapan Samsung, yenilikçi ürünleriyle 2012 yılı itibariyle global pazar payını da yüzde 20’ye çıkarmayı hedefliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder