Subscribe:

Windows 7 İşletim Sistemi Bilgisayar Uyumluluğu Kontrolü Destek Sitesi

Windows 7 son günlerde bilgisayar piyasasının gündeminden neredeyse hiç düşmüyor. Artıları eksileri tartışıla dursun biz bu yeni işletim sistemini farklı bir boyutta inceleyelim. Bilgisayarınıza uyumlu mu?

Eminim ki bu yeni işletim sistemini merak edip kullanmak ya da kısa bir süreliğine denemek isteyenleriniz olacaktır. Fakat bilgisayarınız ya da sürücüleriniz (driverlarınız) Windows’un yeni işletim sistemi “Windows 7” yi destekleyecek mi? Bilgisayarınız Windows 7’ye uyumlu mu? Bu uyumluluğu test edebilirsiniz.

Microsoft Windows 7 Uyumluluk Merkezi”ni Açtı…

Tam olarak Windows 7'nin piyasaya çıkacağı 22 Ekim tarihinde hazır olacak "Windows 7 Uyumluluk Merkezi" şu an için Windows 7 ile ilgili sıkça sorulan sorulara cevapların bulunabileceği bir web sitesi olarak hizmet veriyor.

Bilgisayarınız Windows 7 uyumlu mu?

Site üzerinden aynı zamanda Windows 7 Upgrade Advisor Beta'yı (Windows 7 Yükseltme Danışmanı) yükleyerek bilgisayarınızın Windows 7'ye hazır olup olmadığını anlayabilirsiniz. Şu an kullandığınız donanıma ait yüzlerce detayı inceleyerek bilgisayarınızın Windows 7ye hazır olup olmadığını raporlayacak programı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder