Subscribe:

Termo Aktif Yağ Kompleksi ile Bölgesel Kilo Verme

TV 8 izlemiş olduğum programda tanıtılan “En doğal Bölgesel Zayıflama” içerikli haber dikkatimi çekti ve Doğal yoldan etkili şekilde zayıflamak isteyen Bay/Bayan ‘lar için ürün hakkında birkaç not aldım.


Öncelikle ürünün adını belirteyim: Termoaktif Yağ Kompleksi


Doğal yoldan bölgesel zayıflama olanağı sunan bu ürünün en büyük özelliklerinden biri de doğallığı… İçindeki doğal bitkisel ürünler seyreltilmiş olup katkı maddesi içermemektedir. Yani tamamen (%100) doğal.


Vücudun Hangi Bölgelerinde Kullanılır?


Yüz hariç, bölgesel olarak yağ kaybedilmek istenen herhangi bir bölümünde kullanılabilir.
Hamilelerin karın bölgesinde kullanılmaması önerilirken, yeni doğum yapmış bayanların bu ürünü doktor tavsiyesi ile kullanabilecekleri söylenenler arasındaydı.


Termo Aktif Yağ Kompleksinin bir diğer büyük ve farklı özelliği diğer ürünlerin aksine vücuttan su ve kas kaybına neden olmamasıdır. Bu ürün vücuttaki kilo kaybedilmek istenen bölgede uygulandığında o bölgeden sadece yağ kaybı olmasına neden oluyor.


Ürünün başarısı ise 2009 Kozmetik Ürün Ödülüne aday gösterilerek açıklandı.

DİKKAT edilmesi gereken bir husus ise firma ürünü hiçbir bayiye ya da eczaneye vermemiş. Yani sadece firmadan kargo aracılığı ile temin edilebilir. Vitrinlerde ya da başka bir yerde rastladığınız ürünlerin bunun korsanıdır.


Ürünün garanti ettiği kilo kaybı miktari ise her gün düzenli olarak sadece 5 dk. Ayırılarak kullanıldığında her haftada 1 beden incelme garantisi veriyor.

Biyolojik zayıflama amaçlı üretilen bu Termo aktif bölgesel zayıflama ürünün danışma hattı: 0(212) 288 07 88

kaynak:teknoogle.blogcu.com

0 yorum:

Yorum Gönder