Subscribe:

Vodafone "İl Haber Paketi" SMS/Mesaj Aboneliği Nasıl Yapılır?

Vodafone, "İl Haber PAketi" adlı yeni servisini kullanıcılarına duyurdu. Servis, adından da anlaşılacağı üzere abonenin şehri ile ilgili haberleri, gelişmeleri SMS/Kısa MEsaj ile bildiren bir servis, Kişinin memleketi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri öğrenme açısından yararlı bir servis olduğunu düşünüyorum.

Hangi İller Var?

Şunu belirtmek gerekir ki başlangıç olarak sadece 11 il için hazırlanmış bir kampanyadır. Kampanya dahilindeki iller ise şöyle:

Türkiye’de ilk kez sunulan Vodafone İl Haber Paketi ilk aşamada Adana, Antalya, Balıkesir, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun ve Şanlıurfa illerini kapsıyor. Vodafone abonelerinden başka illerin özel haberlerinin de pakete dahil olması yolunda talep gelmesi halinde, İl Haber Paketi yeni illeri kapsayacak şekilde genişleyecek.

İL HABER PAKETİ ABONELİĞİ NASIL YAPILIR? HANGİ NUMARAYA/KAÇA MESAJ ATILMASI GEREKİR?

Haber Paketi’nden yararlanmak isteyen Vodafone abonelerinin 7070 SMS servis numarasına ABONE ILHABER ILPLAKA KODU yazmaları yeterli. Örneğin, Adana için haber paketinden yararlanmak isteyen bir abone, “ABONE ILHABER 01” yazdığı takdirde Adana’yla ilgili özel bilgi ve haberleri alabilecek.

0 yorum:

Yorum Gönder