Subscribe:

Foto Epilasyon Cihazı Kiralama Sistemi-Yöntemi

Bu yazım kadınları çok yakından ilgilendiriyor. Çünkü epilasyon yapma ve epilasyon cihazları kadınların genç yaştaki bayanların vazgeçilmez güzellik bakım uygulamaları arasında yer almaktadır.

Sağlık Bakanlığı’nın 1 Ocak 2010 tarihi itibariyle foto epilasyon yapan güzellik salonlarına kapatma kararı alması üzerine sektör ekonomik açıdan olumsuz etkilendi.
Çıkarılan yeni yasanın güzellik salonlarında foto-lazer epilasyon yapılması dahilinde kapatılması kararı ile ithal edilen 2,500 epilasyon cihazı satılamadan elde kaldı.
Foto-Lazer Epilasyon Yasaklandı mı?

Tam anlamıyla bir yasak getirilmiş değil. Ancak bazı şartların ve uzman kişiler eşliğinde foto epilasyon uygulanmasına izin var. Şöyle ki:

Hekim olan bir mesul müdür ya da bünyesinde en az bir tane hekim çalıştırması şartı ile “Güzellik Merkezlerinin” bir dilekçe vererek polikliniğe dönüştürülmesi talebinin ardından alınan ruhsat ile uygulamaya izin var.

Verdikleri poliklinik ruhsat talep dilekçelerine geç cevap alınması firmalar çareyi epilasyon cihazını kiralama yönteminde bulmuş.

Güzellik merkezleri ve salonları yasal sıkıntılardan dolayı parayı cihazlara bağlamadıklarından kiralama sistemi uygulamaya geçmiş. Salonlar epilasyon isteyen müşterileri olursa cihazı getiren firma eşliğinde yetkililerini hekim eşliğinde çağırıyor ve epilasyon uygulamasını yapıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder