Subscribe:

Genital Bölge Temizleyici Kullanımı Nasıl Olmalı? Temizleme Yöntemi

Kadınlarda Genital Bölge Temizliği ve Temizleme işlemiKadınlar güzelliklerine ve güzellik (aynı zamanda da mutluluk kaynağı) vücutlarına düşkünlükleri ile bilinirler. KAdınlarda temizlik, bakım ve güzellik anlamında çabaların sarfedildiği önemli bir konu da kuşkusuz "genital bölge temizliği" dir. Kadınlar birçok yol ve yöntem ile genital bölge temizliği işlemini gerçekleştirmektedir. Ancak genital bölge temizlme işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken ve nasıl yapılması gerekitği konusunda bazı tavsiye ve öneriler var.



GENİTAL TEMİZLİĞİ ABARTMAYIN
Kozmetik ürünlere bağlı nadiren ciltte renk açılması, renk koyulaşması görülebilir. Kozmetiklere bağlı bölgesel yan etkiler görülebileceği gibi, çok nadiren de olsa, deriden emilip sistemik dolaşıma geçmesinden kaynaklanan yan etkiler de oluşabilir. Örneğin; genital bölge temizleyicilerinin sık ve yoğun miktarda kullanımı özellikle kadınlarda idrar yollarının tahriş olmasına sebep olur.

1 yorum:

Asiye-Ev Hanımı dedi ki...

KAdınlar bende bu konuda şikayetler yaşıyorum. Acaba piyaasdaki sprey, krem, mendil, selpak gibi ürünlerden hangisinin kullanımını önerirsiniz?

Yorum Gönder