Subscribe:

Semih Şentürk 2010 Transferi-Hangi Takıma Gitti?

Semih Şentürk 2010 Transferi-Hangi Takıma Giti? Fenerbahçe'nin hazinesi Semih Şentürk... Hazine gömülü olur ya işte Fenerbahçe teknik drektörü bu hazineyi toprağın altından çıkaramadı ve o hazine artık yok...

2010 YILI SEMİH ŞENTÜRK TRANSFER HABERİ DETAYLARI
Semih Şentürk Fenerbahçe’den ayrılıyor... Sezon başında teknik direktörlük görevine Christoph Daum’un gelmesiyle birlikte Sarı-Lacivertliler’in nöbetçi golcüsü de hayli umutlanmıştı. Aragones döneminde umduğunu bulamayan Semih, Alman çalıştırıcı ile onbir özlemine son vermeyi hedefliyordu. Ancak bu defa da olmadı. Fenerbahçe’ye geldiği günden bu yana nöbetçi golcülükten kurtulamayan Semih, Daum’un da forvetteki tercihi olmadı. Hatta tecrübeli hoca bu futbolcusunu gözden çıkardığını ligin ilk yarısında Kazım’ı forvette oynatarak gösterdi. Oysa Semih’in sakatlığı yoktu ve oynamaya hazırdı. İşte bu gelişmelere yönetimile arasında yaşanan gerilim eklenince Semih için Fenerbahçe’den ayrılmaktan başka çare kalmadı.

SEMİH ŞENTÜRK HANGİ TAKIMA TRANSFER OLDU?GİTTİĞİ TAKIM HANGİSİ
Birçok takımonunla ilgileniyordu. Özellikle Ajax takımı bu konuda hayli ciddi girişimlerde bulundu. Ünlü Hollanda kulübü ilk görüşmelerde Semih’e yıllık 1.5milyon Euro teklif etti. Ancak golcü futbolcu, “Ben zaten bu parayı Fenerbahçe’de alıyorum” diyerek 2.5milyon Euro istedi.

KAÇ PARAYA TRANSFER OLDU? TRANSFER ÜCRETİ NE KADAR?
Semih Şentürk’ün 2.5milyon Euro’luk teklifine Ajaxlı yöneticiler sıcak bakmadı. Yapılan karşılıklı görüşmeler sonrasında her iki taraf da fedakârlıkta bulununca ortak bir noktada buluşma sağlandı. Buna göre de Semih yıllık 2milyon Euro’ya Ajax ile prensip anlaşmasına vardı. Sezon bitimiyle birlikte resmi açıklamanın da yapılacağı öğrenildi.

1 yorum:

Acı Çeken FBli dedi ki...

Sakın bir daha yanlış anons yapma.. Çünkü inanırım... =))))

Yorum Gönder