Subscribe:

Yıllık Hesap Kullanım İşletim Ücreti/Parası Almayan Banka Var mı?

Hepimizin bankalar ile işleri oluyor. Bu sebepledir ki öğrenciler başta olmak üzere herkesin cebinde en az bir banka hesap kartı veya kredi kartı mevcuttur.

Bankalara bu kart kullanımı karşılığında aylık ya da yıllık bir miktar para ödemekteyiz.Peki bu para bizden neden alınıyor?
Öncelikli olarak sorumuzu yakından inceleyelim.

Hesap İşletim/Kullanım Ücerti Nedir? Niye Alınır?
Hesap işletim ücreti; bankaların, bireysel ve ticari müşterilerinden tahsil ettikleri fakat birçok müşterinin ödemek istemediği bir komisyondur. Her bankanın, hesap işletim ücreti konusunda değişik uygulamaları vardır. Müşterilerin cebine yük olan ve hesap açmak konusunda onları tereddüte düşüren bu tahsilatlar her ay, her 6 ayda bir ya da yıllık olarak müşterilerden tahsil edililir.

Kuşkusuz hepimiz alınan bu ücreti ödemek istemiyoruz. Bu da yeni bir sorgulama getiriyor.

Yıllık Hesap Kullanım İşletim Ücreti/Parası Almayan Banka Var mı?
Kuveyt Türk, birçok konuda olduğu gibi, hesap işletim ücreti konusunda da müşterisinin cebini düşünen bir uygulama başlattı: Herhangi bir koşul olmaksızın, hiçbir müşterisinden hesap işletim ücreti almıyor! Yani; kredi kartı, finansman, çek, emekli maaşı, kira ve fatura ödemeleri için açılan cari hesaplardan ve aynı zamanda altın hesaplarından, “hesap işletim ücreti” adı altında komisyon tahsilatı yapmıyor.

Kuveyt Türk, bankacılık alanında bir ilk olan bu uygulamasıyla; emekli maaşı, personel maaşı, kira, fatura, vergi ödemeleri gibi düzenli ödemeleri için bankayla çalışmak zorunda olup, hesap işletim ücreti ödemek istemeyen müşteriler için en kazançlı adres olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Ayrıntılı bilgi için 444 0 123 veya www.kuveytturk.com.tr

1 yorum:

asil yorumcu dedi ki...

yok yavrum kandırma kendini..

Çok sahtekar ve düzenbazca işleri oluyor şirketlerin, büyük patronların, mağazaların. İnsanların hakkıyla kazandıkları paraları bin bir türlü oyunla cebe indiriyorlar, fazlasıyla elde ettikleri karlarla yeni soyguncu şirketler yaratıyorlar. Yeni girişimciye büyüme imkanı yok, ülkenize faydalı bir üretiminiz yok bari yol açında yaratıcı olanlar ilerlesin, sümsükler, yabancı şirketlerin kucağında oturup amblemleriyle kendilerini adam yerine koyan silik şirketler gurupları. Apartman dikip yabancı ortaklarla milleti soyacak alışveriş merkezi yapmaktan başka bi bok beceremeyen, şahsiyetsiz marka sahipleri. Yabancı patronlar sizin sülalenizi satın alıyor bee, adammısınız.. Bi pok üretebildiğiniz yok. Gelişmiş ülkeler sizin ürünlerinizi kale almıyor, ne puka yararsınız soytarılar.

Müşteri hizmetlerinden, canını kurtulanlardanım şimdi intikamımı alıyorum, hayatta kalanlardanım!..

Büyük bir mücadele veriyoruz arkadaşlar bu şirketler çoğu çin malı olan dandik ürünleriyle bizi dolandırıyor, hatta bankalarıyla da paramızı gasp ediyorlar. Her hatalarında internette biryerde dürüstçe herşeyi yazın, ürünlerini kötüleyin. Mutlaka bu göreviniz herkes şikayet edip birşeyler yazarsa birçok şirket zarara uğrar, şikayet edin, kötüleyin, eksiklikleriyle dalga geçin, aşağılayın, yerin dibine batırın. Zaten bunlar bizden çok daha ezik durumdalar, yabancı üretici şirketlerle el açıyorlar, yapacakları anlaşmalarla, kendi üretemedikleri şeyleri ithal edip Türk Milletine kakalayarak hayatta kalıyorlar. İnternette yabancı markalarıda sürekli kötüleyin ki seçici bir millet olduğumuzu anlasınlar, öyle her bozuk malı üçüncü dünya ülkelerine satarız hesaplarına gelmemeliyiz. Hatta ingilizce olarak yabancı sitelerdede kötüleyin ki, napalım bizim ülkemizdeki modellerde bu tür bozukluklar var diye kusurlarını herkese duyurursunuz.

Çalışanlarının isimlerini, özellikle patronlarını, şirket sahiplerini kötüleyin internette, hakaret edin, ürünlerini, isimlerini yerin dibine batırın, bugün yapın yarın yapın canınız sıkıldıkça heryere göderin yorum yapın.

Hergün insanları soyan bankalarıda şikayet edin, kart ücreti, cart ücreti yok curt ücreti, hava faizi, gecikme yok erken gelme faizi, nefes alma faizi, olmadı bankamıza para yatırma cezası, kart çıkartma için düşünme ücreti karar verme ücreti, bankaya adım atma ücreti.. annenizin ücreti şerefsizler!.. Bankalar annenizin ücreti ne kadar, onuda hesapladınız mı..

Yorum Gönder