Subscribe:

AVEA -1 Kuruşa Konuşma Kampanyası | EKSİ FİYAT TARİFESİ

Mobil Öğrenci Tarifesi artık “eksi fiyata” konuşturuyor!

AVEA, yapmış olduğu kampanya ile bir ilke imza atıyor. Bu yeni kampanya aboneleri hem bedavaya konuşuyor hem de para kazanıyor.İşte AVEA'nın mobil öğrenci tarife üyeleri için çıkarmış olduğu bu YENİ kampanya hakkında bilgi:

Kampanyadan yararlanma şartlarından biri de tek seferde 30 TL Yüklemek:
Tek seferde 30TL yükleyen Mobil Öğrenci tarifeliler, milyonlarca Mobil Öğrenci ile 1000 dakika ücretsiz konuşuyor. Üstelik konuştukları her dakika için 1krş kazanıyor.

Kampanyaya katılmak ve bu fırsattan yararlanmak için SMS ile abonelik işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor.Hangi numraya mesaj atılacak diye soranlar için:

KAZAN yazıp 3030’a kısa mesaj gönderen ve sonrasında tek seferde 30TL yükleyen Mobil Öğrencili Avealılar, bir ay boyunca 1000 dakika ücretsiz konuşurken her dakika için de ekstra 1 kuruş kazanıyor. Her 100 dakika ücretsiz konuşma tamamlandığında da Avea’lıların hattına 1TL yükleniyor.

Kazandığım TL'leri nasıl harcayabilirim?

Mobil Öğrencili Avealılar, kazandıkları TL’leri istedikleri zaman, istedikleri şekilde kullanabiliyorlar. Kazanılan TL’ler ile, istenen yöne konuşmak, avantajlı SMS paketlerini almak, SMS atmak veya internet paketi gibi tüm Avea hizmetleri için kullanılabiliyor.
Kampanya katılım ve son başvuru tarihi ne zaman?

31 Aralık 2010 tarihine kadar geçerli olan bu tekliften yararlanmak için sadece Mobil Öğrenci Tarifesine geçip kampanyaya kayıt olmak yeterli.

Kazandığım paraları/ TL'yi nasıl öğrenebilirim?
Avealılar, BILGI yazıp 3031’e ÜCRETSİZ mesaj göndererek, hem kaç dakika bedava konuştuklarını, hem de kazandıkları TL’leri sorgulayabiliyor.
AYRICA . . .

MobilÖğrencililer, KAYIT yazıp 1111'e göndermeleri durumunda, -1 kuruş teklifinin yanı sıra, sadece 20 TL yükleyerek 30 gün boyunca her yöne 10 dakikası 50 kuruşa konuşuyorlar ve 10 saniyenin altındaki kısa konuşmalarında her yöne sadece 10 kuruş ödüyorlar.

1 yorum:

melike dedi ki...

O kadar çok kampanyalar varki insanın aklı karışıyor hangisi gerçekten bizim için için uygun ve avantajlı bilemiyoruz.. Karşılaştırma siteleri var tüm GSM operatörlerini kıyaslıyor ve size uygun, en avantajlı tarifeyi buluyor.. Böyle bir hizmeti online ücretsiz hizmet vermektedir. http://www.hürriyetkiyasla.com/gsm/mobil-operator-arama/ burdan faydalanabilirsiniz..

Yorum Gönder