Subscribe:

Meyve-Sebze Çekirdeği Yağlarından Doğal İlaç

Haberlde yer alan sağlık, güzellik konusundaki yeni ürün aslında bizlere çok uzak olmayan bir hammadeden yapılıyor. . .Meyve ve Sebze çekirdeklerinden. . .

Hani koca karı ilaçları bin bir türlü bitkiyi aktarlardan aldırır ve özel bir karışım hazırlatır ya. . .

Meyve Çekirdeklerinin çöplerden toplanıp çeşitli test ve temizleme, zararlı madde arındırma işlemlerinden geçirildikten sonra yağının çıkarılması ile elde edilen bu ilaç hem içilebiliyor hem de sürülebiliyor. . .Egzema, sedef gibi çeşitli cilt hastalıklarına iyi geldiği iddia edilen bu sıvı ilaç aynı zamanda sivilce sorununa da iyi geldiği söyleniyor. Şeftali çekirdeğinden, buğday çekirdeğinden. . . aklınıza gelecek çekirdeği olan her şeyden bu yağ çıkarma işlemi gerçekleştirilebiliyor.

Bakalım piyasaya ne zaman ve hangi fiyat ile çıkacak. . .Kuşkusuz kaç para olduğunu merak ediyorsunuzudur. . .Nerede satılacağı ve nasıl kullanılacağı da merak konusu. . .

Ne de olsa doğal zararı olmaz mantığı ile ürünün satışları patlaaycaktır. Çeşitli hastalıklardan sorunlarda dert yananlar bir de bu yola başvurayım mantığı ile ürünün popüleritesini arttıracaktır.

Herkese sağlıklı günler . . .

0 yorum:

Yorum Gönder