Subscribe:

2010 Ekim Ek KPSS Sınava Götürülecek Belgeler

2010 KPSS Ek Sınavı, kpss, KPSS Götürülmesi Yasak Şeyler, Saat götürmek yasak mı?, Sınava Götürülecek Belgeler2010 KPSS skandalının ardından iptal edilen sınav 31 Ekim 2010 tarihinde yeniden yapılacak. Sınava götürülmesi gereken zorunlu belgeler ve götürülmesi yasak şeyler hakkında resmi açıklama yapıldı.
SAATLERİ GERİ ALMAYI UNUTMAYIN

Her sene ekim ayının son pazar günü "kış saati" uygulaması nedeniyle saatlerin geriye alınması, bu yıl KPSS ile aynı güne denk geliyor. Eğitim Bilimleri Sınavı, yarın saat 09.30’da başlayacak

SINAVA SAAT ve KALEM GÖTÜRMEK YASAK MI?

Adayların yanlarında bulunduracağı fotoğraflı ve özel kimlik belgesi, adayın kimliğini gösteren fotoğraflı ve soğuk damga ile onaylı bir belge (sadece nüfus cüzdanı veya pasaport) olacak.

Adaylar sınava kalem, silgi, kalemtıraş, saat getirmeyecek. Bu gereçler, bütün adaylara ÖSYM tarafından sağlanacak.

Adayların sınava yiyecek, içecek, su getirmeleride kesinlikle yasaklanan maddeler arasında. Su ve şekerleme de ÖSYM tarafından dağıtılacak.
SINAVA GİDERKEN GÖTÜRÜLMESİ YASAK EŞYALAR:
Sınavların yapıldığı binalara girerken adayların ve sınav görevlilerinin üstleri emniyet görevlileri tarafından el ve dedektör ile dikkatlice aranacak. Çanta, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth gibi cihazlar ile kulaklık, kolye, küpe, broş, metal para gibi metal içerikli eşyalar her türlü elektronik-mekanik cihaz, sınav binasına kesinlikle alınmayacak.

0 yorum:

Yorum Gönder