Subscribe:

BİMER BAŞBAKANLIK BURSU BAŞVURUSU HAKKINDA

Başbakanlık adı altında verildiği iddia edilen Bimer Başbakanlık Bursu hakkında bilmeniz gerekenler. . .

KYK ( Kredi Yurtlar Kurumu ) burs ve kredi sonuçlarının açıklanmamasından dolayı ortaya uydurma haberler çıkmaya başladı. Sonuçların açıklanması konusunda sabırsızlanan öğrenciler ise kendilerini söylentilerin arasında buldu.
Söylenti: Bimer Başbakanlık Bursu

“Bimer Başbalanlık Bursu Yapma” , “Bimer Başbalanlık Bursu Nedir ” gibi anahtar kelimeler ile Google’a koşan üniversite öğrencileri farkında olmadan dilek, şikayet dilekçesi dolduruyorlar.

Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) Doğrudan Başbakanlık Uygulaması Nedir?

Bimer Başbakanlık HizmetiBİMER, bilişim ve iletişim teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen bir halkla ilişkiler uygulamasıdır.İyi ve sağlıklı işleyen bir halkla ilişkiler uygulaması için günümüz iletişim teknolojilerinin kullanılması bir zorunluluktur. BİMER ile oluşturulan sistem sayesinde vatandaş ile devlet arasındaki iletişim kanallarının tümü açık tutularak müracaatların her zaman ve her yerden yapılabilmesi yanı sıra, müracaatlara cevapların da hızlı, etkin ve daha ekonomik bir şekilde verilebilmesine imkan sağlanmıştır.

“Bimer Bursuna Başvuru Yapma” işlemi için verilen site adresi ise şu şekildedir:www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bimer/pApplicationEntry.aspx

Ancak şöyle bir sorun var ki, en basitinden gelir bilgisi istemeden hangi kritere göre burs verriyor bu kurum? ?

Öğrencilerin bu zaafından istifa etmeye çalışan kişiler dedikoduların buralara kadar geleceğini hiç tahmin etmemişlerdir sanırım. “Delinin biri kuyuya bir taş attı; on tane akıllı da taşın arkasından atladı.”

Kaynaj Site: http://www.haberdisk.com/bimer-basbakanlik-bursu-basvurusu-hakkinda/

1 yorum:

Devremülk dedi ki...

Konu hakkındaki paylaşımlarınız için teşekkür ederim

Yorum Gönder