Subscribe:

50 EURO'ya MASAÜSTÜ PC BİLGİSAYAR KAMPANYASI

Artık evlerin lüks eşya sınıfından çıkan ve gerekli eşya kategorisine giren bilgisayarlar,fiyatlarındaki caziplik ile alırken bir kez daha düşünmeyi ortadan kaldırıyor.

"Ucuza laptop,uygun fiyata laptop,kampanya laptop..." diye google arama yapan internet kullanıcıları, masaüstü bilgisayarları unutmuş olsalar da bu haberden sonra bir masaüstü almanın hiç de pahalı olmadığı fikrine sahip olacaklar.

Neubau Bölgesi'nde hizmet veren SOMA isimli market Linux işletim sistemine sahip bilgisayarları 50 Euro gibi çok uzuz bir fiyatla satıyor.

UCUZ BİLGİSAYAR KAMPANYASINDAN KİMLER YARARLANABİLİYOR?

Ucuz bilgisayar kampanyasından ailelerin ve eğitimlerine devam eden yalnız kişilerin yararlanması bekleniyor. Ayda 893 Euro'nun altında geliri olan kişiler "Sosyal Süpermarketler"e kaydolarak bilgisayarın yanı sıra, çok ucuza gıda ve temizlik ürünleri de satın alabiliyor. Bu marketlerde satılanlar yanlış paketlenen ya da etiketlenen ancak ürün kalitesi normal ürünlerle aynı olan ürünlerden oluşuyor.
SOMA Sosyal Süpermarketlerinden Avusturya genelinde 20 adet bulunuyor. Viyana'da ise üç şube ile hizmet veriyor. İstatistiklerde, Viyana'da 200 bin civarında vatandaşın yoksulluk sınırının altında yaşadığı belirtiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder