Subscribe:

Aşk-ı Memnu Sezon Finalinde Gelişen Olaylar Neler

Yaz sezonu geldi diziler de birer birer tatile giriyor. Dün “Yaprak Dökümü” dizisi bugün ise “Aşk-ı Memnu” dizisi sezon finali ile tatile giriyor. Her iki dizi de romanlardan günümüz yaşantısına uyarlanmış izlenme rekorları kırarak başarıya kısa sürede ulaşmış Kanal D dizilerinden.

AŞK-I MEMNU SEZON FİNALİNDE NELER OLUYOR?
Behlül-Bihter ikilisinin gizli aşkı yasak tanımıyor. Sezon sonu bölümündeki çifte kumruların sevişme sahnesi hem bölüme hem de Türk televizyon tarihine damga vuracak.



EN CÜRETKAR DİZİ SAHNESİ

Öpüşmeleri reyting rekorları kıran, Kurtlar Vadisi'ni bile geçen Aşk-ı Memnu'nun iki yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat bu sahneler için günler öncesinden hazırlanmaya başladı. İkilinin sevişme sahnesinin yerli dizilerde bugüne kadar çekilen en cüretkar sevişme sahnesi olduğu iddia ediliyor.

İÇTEN İÇE YAŞADIKLARI AŞKI ÇILGINCA SEVİŞEREK İTİRAF EDİYORLAR


Bihter, belli etmek istemese de Behlül'ün Nihal'e eşlik etmesini kıskanmıştır. Kıskançlığın da etkisiyle duygularına teslim olan Bihter, Behlül'ü arayarak aşkını itiraf eder. Bundan sonra iki aşık için birbirlerine karşı koymak daha da zorlaşır. Balonun devamında Behlül'ün anlamlı sürprizleri Nihal için geceyi daha da özel kılar. Gecenin sonunda Nihal Behlül'e olan aşkını saklamakta çok zorlanır. Matmazel, taşınacağı yeni evi tutar.
HİLMİ BEY İNTİKAM PEŞİNDE
Üniversite sınavından önce Nihal'e moral vermek için ailece tekneyle geziye çıkılır. Geziye Elif'le katılan Behlül'ü göz hapsine alan Bihter, Behlül'e çok zor anlar yaşatır. İhanetin rövanşını alamaya çalışan Hilmi Bey, Adnan Bey'e yeni hamlelerle meydan okur. Sınav günü Adnan Bey Nihal'i yalnız bırakmak istemez. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen Behlül ve Bihter baş başa kalmak için çok özel plan yaparlar. Yasak aşk tutkuyla alevlenince Bihter ve Behlül korkmadan ateşe yürürler.

0 yorum:

Yorum Gönder