Subscribe:

Bikiniyi Formda Bir Kalçaya Giyin! Nasıl mı?

Yaz aylarının gelmesi ile deniz suyu ısındı kanımız kaynadı. Tatil mekanları doldu taştı. İnsanlar sahile kum gibi doluştu. Fakat bayanlar için görünüm burada da öncelikli olup önemli yer tutuyor. Giyilen bikini, formda olmayan kalçaları, selülitleri açığa çıkarıyor. Fakat telaş yapmanıza gerek.


Düzenli olarak yapacağınız egzersiz hareketleri ile kalçalarınızı forma sokmanız mümkün…


İşte 3 hafta uygulamanız gereken egzersiz hareketlerini anlatıyoruz. Bu basit ama etkili hareketlerini ev ortamında dahi kolaylıkla yapabileceğinizi unutmayın.Bu hareketleri yaptıktan sonra aynanın karşısına yeniden geçin ve bikininizi tekrardan giyin.Farkı görün! Yorumlarınızı bekliyorum…



1-Oturma ve Kalkma Hareketi

Ayaklarınızı omuz hizasında açın, sırtınız dik tutarak ayakta durun. Kollarınızı yere paralel tutarak öne doğru uzatın. Bu pozisyonda; sırtınız düz, kollar önde yere oturur gibi eğilin ve tekrar ayağa kalkın. Bu harekette dikkat etmeniz gereken şey yere tam oturmamanız ve sırtınızın dik olması. Eğer bel ve boyun rahatsızlığınız varsa bu hareketi bir duvara yaslanarak da yapabilirsiniz. Hareketi 15 kez tekrarlayın.


2-Beşik gibi sallanma Egzersizi


A. Yere yüzüstü yatın. Kollarınızı ileri doğru uzatıp, başınızla karşıya bakın. İlk olarak sağ elinizle sol bacağınızı çapraz olarak havaya kaldırın. Sonra sol el ve sağ bacağınızı havaya kaldırın. Hareketi düzenli nefes alıp vererek ve karşıya bakarak devam ettirin. 20 kez tekrarlayın.

B. İlk hareketi tamamladıktan sonra kollarınızı vücudunuzun iki yanına alın. Çeneniz yere paralel olacak şekilde uzanın. İlk önce sağ bacağınızı havaya kaldırıp indirerek 20 kez tekrarlayın. Daha sonra sol bacağınızı kaldırın. Hareketi tamamladıktan sonra ellerinizle ayak bileklerinizi tutun ve ileri bakarak vücudunuzu sallayın.


3-Bacaklar Havaya

Yere sırt üstü uzanın. Bacaklarınızı 45 derecelik bir açıyla havaya kaldırın. Ellerinizi de bacaklarınıza paralel olacak şekilde havaya kaldırın. Bu pozisyonda ayaklarınızı aşağı yukarı hareket ettirin. Ellerinizle yukarı uzanır gibi yapın, boynunuzun yerde olmasına dikkat edin. Hareketi yaparken düzenli olarak nefes almayı unutmayın. 20 kez tekrarlayın.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

İşe yarar hareketlereben benziyor...Evdeo turmaktansa kısabir süre ayırarak denemekten zarar gelmez..

Adsız dedi ki...

bence de evde denemek daha iyi bu sıcakta yürüyüş de yapılmıyor denemekten zarar gelmez

Yorum Gönder