Subscribe:

Autodesk Project Dragonfly ile Online Tasarım Yapma

TASARLANMIŞ BİR YAŞAM

Bugün "tasarım" insan hayatında önemli bir yere sahip. Çünkü yaşamımız tasarlanmış makinelerin, tasarlanmış evlerin içerisinde "tasarlanmış bir yaşam" sürmekteyiz... Birçok meslek de hayatımızdaki "tasarım" üzerine kurulmuş. Makine Mühendisliği; makinenin veya parçalarının geliştirilmiş tasarımı üzerinde kurulmuş bir meslek dalıdır. İnşaat Mühendisliği ve Mimar; yaşadığımız evlerin dizaynını yapan meslek dalıdır. Bu örnekleri çoğaltmak mümkün.Mühendislere "tasarım " üzerine bu güzel haberi vermek istiyorum: PROGRAMSIZ TASARIM YAPIN
AUTODESK'DEN ONLİNE TASARIM KOLAYLIĞI

Makine mühendislerinin ilk öğrendiği programdır "AUTODESK AutoCad" progamı.Bu yüzden onlar çok iyi bilir "AUTODESK" adını. İşte bu ad bir güzellik daha yapıyor mühendis arkadaşlara. Program derdi olmadan internet üzerinden sürükle-bırak kolaylığı ile evlerin iç dizaynlarını tasarlama kolaylığı sağlıyor.


Autodesk Project Dragonfly

Benim bildiğim 3Ds Max programı ev eşya ve iç tasarımında en çok kullanılan programlardan. Artık bu tür programların kullanım zorluğu bizi ilgilendirmeyecek. Çünkü Project Dragonfly uygulaması ile internet üzerinden tasarım yapmak mümkün. Üstelik bu uygulamayı kullanmanız için mühendis olmanıza da gerek yok. Sahip olmanız gerekn tek özellik "hayal gücü"! Hayal gücünüz ile yeni ev veya oda tasarımları yapmanız mümkün. Eşyaları yerleştirin ve hayalinizi 3 boyutlu görün!

Tasarım aşamasında sunulan araçlar ile duvar, pencere, kapı gibi yapısal öğeleri
istediğiniz gibi yerleştiriyor, mobilya, elektrikli aletler gibi bir evde bulunması
gereken her türlü öğeyi menüden seçebiliyorsunuz. Üstelik çalışmanızı hem 2
boyutlu, hem 3 boyutlu olarak izleyebiliyorsunuz. Project Dragonfly, profesyonel tasarımcılara kat planı ve dekorasyon planlarını Revit RVT dosyasına da aktarma olanağı verirken, aynı zamanda tasarımları sitede saklayarak daha sonra üzerinde çalışma fırsatı tanıyor. Yaptığınız çalışmaları JPG, DWG dosyası olarak da kaydetmenizi sağlıyor.

Autodesk Project Dragonfly uygulaması ile hemen tasarıma başlayın!

0 yorum:

Yorum Gönder