Subscribe:

Yüzdeki Yara İzlerini Kamufule ve Yok Etmenin EN Etkili YOlu

Çeşitli kazalardan dolayı meydana gelen yüzdeki kalıcı izler birçoğumuz için sıkıntılı durumlar oluşturmakta. Her ayna karşısına geçtiğimizde o kötü anıyı yeniden hatırlamamıza sebep olan ve yüzümüzde dikkat çeken bu özel durumu ortadan kaldırmak elinizde? NASIL MI?

Bugüne kadar belki de çok şey okudunuz çok şey uyguladınız yara izlerini yok etmek için.Kremler,otlar,bitkiler,ameliyatlar.... Belki de akla gelmedik yolları bile denediniz ama bu yeni çözüm yolu size gözle görünür sonuçlar getirecek.

Bu kadar laf kalabalığından sonra size SAKAL EKİMİ yöntemini açıklamam gerek sanırım. Evet yanlış anlamadınız yüzünüze sakal ekeceksiniz. Özellikle yanak kısımlarında meydana gelen kalıcı yara izleri için en etkili kamufüle (gizleme) yolu.Resimde de nasıl etkili bir yol olduğunu görmeniz mümkün.


SAKAL EKİMİ NEDİR?
Sakal ekimi vücudun herhangi bir yerindeki kıl kökünün alınıp sakalsız bölgeye nakledilmesi işlemidir. Sakal ve bıyık nakillerinde de ilk tercih edilen iki kulak arasında bulunan verici alandaki saç köklerini alarak nakledilmesidir....HABERİN DEVAMI>>>






0 yorum:

Yorum Gönder