Subscribe:

"Adsız Alkolikler" Alkoliklik Hastalığının Çaresi

Alkol günümüzde ciddi bir sorundur. Hatta HASTALIKTIR. Fakat bu hastalığın çaresi yok.Aslında VAR. Ne saçmalıyor bu yazar diye düşünmeyin..Devam edin...

Alkolik tıp dünyasında bir hastalıktır.Bu doğru.Fakat diğer hastalıklardan farkı ilaç ile tedavinin olmamasıdır.Buna itiraz edenlerinizi duyar gibiyim fakat şu da bir gerçek ki alkolik tedavisi görmüş hastaların tedavi bittikten sonra yeniden alkole başladıkları üzücü bir gerçek. Umutsuz bir vak'a mı peki bu alkoliklik? HAYIR.

Hastalığın ilacı Hastanın Kendisi.


Bu hastalığı iyileştirebilecek kişi yine hastanın kendisidir.Aklı, kalbi ona her daim güç verecek ve panzehir etkisi gösterecektir. Çünkü bu durumu yine bu duruma düşen kişi anlar ve anlayan kişi de çözer.

İşte tam da bu noktada yani "Düşenin halinden düşenler halinden" durumunda bir topluluk oluşturulmuş bu alkolliğe karşı. Adı "ADSIZ ALKOLİKLER"

ADSIZ ALKOLİKLER NEDİR?Biraz Bilgi Vermek Gerekirse...


Adsız Alkolikler (AA), ortak sorunlarını çözebilmek ve diğer alkoliklere yardımcı olabilmek için, deneyimlerini, güçlerini ve umutlarını paylaşan kişilerin bir araya geldiği, dostluk ve kardeşlik kuruluşudur.

Üyelik için tek şart içkiyi bırakma arzusu olup kurulış, gönüllü katkılarınızla ayakla durmaktadır.

Adsız Alkolikler, hiçbir grup, tarikat, siyaset, ya da kuruluşa bağlı değildir. Hiçbir anlaşmazlığa karışmak istemez ve taraf olmaz. Önde gelen amacı ayık kalmak ve diğer alkoliklerin ayık kalmasına yardımcı olmaktır.

Adsız alkoliklere www.adsizalkolikler.com adresinden ulaşabilirsiniz.

ÇÖZÜMDE NE KADAR ETKİLİ:
Tek kelime ile ÇOK ETKİLi. Her şeyden önce çözümü insanın içinde olduğuna inanmış ve bu yola dayanarak soruna yaklaşmış olması onu özel ve başarılı kılmakta.

0 yorum:

Yorum Gönder