Subscribe:

Nokıa E97 Cep Telefonu Özellikleri N97'nin Üst Modeli

Cep telefonu teknolojisi hız kesmeden gelişiyor.Nokia N serisi piyasada sallantı yaratırken şimdi de yeni bir seri yeni bir teknoloji...Nokla E serisi...N serisinin üst modeli olarak tanımlanan bu yeni teknolojinin ilk modellerinden Nokla E97 'yi sizler için araştırdık.

Öncelikle şunu belirtmem gerek ki ürünün markasaı Nokia değil... Farkemiş de olabilirsiniz yukarıdaki yazım hatası değil çin malı nokia=Nokla. Fakat şunu da belirtmem gerek ki ürünün teknolojisi bir çok bilindik markayı geride bırakacak cinsten.

2.2 inç dokunmatik ekran ve göz alıcı tasarımı ile Nokla E97 hiç de fena değil. Çıkarılabilir klavyesi ile piyasadaki pek çok akıllı cep telefonundan daha üstün özelliklere sahip olduğunu kanıtlar cinsten.DAHASI DA VAR...

FİYATı MI?

Nokia'nın konsept telefonu N97'den yola çıkarılarak üretmiş olan Çinliler, Birkaç ufak farkla bu konsepti çoktan hayata geçirmeyi başardılar. El yazısı tanımlama özelliği, çift sim kart kullanımı, FM radyo ve MP3 çalar gibi pek çok bilindik özellikleri bünyesinde barındıran E97 800 yuan yani takriben 117 dolara isteyen herkesin olabiliyor.

İŞTE NOKLA E97 FOTOĞRAFLARI:

1 yorum:

Adsız dedi ki...

cok guzel buyaz sonunda kesın alacagım

Yorum Gönder