Subscribe:

Erkekler için En Moda 8 Parça

Her ne kadar kadınlar erkeklere göre modaya ve kıyafete düşkün gözükseler de erkekler kıyafet seçiminde nokta atışı yaparak şık, modaya uygun ve eskimeyen kıyafetleri alarak her daim modaya uymaktadırlar. Lafın kısası 1 kere alıp 3 senelik modaya uyarlar:)

V YAKA HIRKA
Yeni sezon kıyafetlerinizi seçerken işe V yaka hırkalardan başlayın. Kravatla şıklık katabileceğiniz bu hırkalar davetlerde de giyilebilir.

KRUVAZE TAKIM
Klasik kesim takım elbiseleri artık bir kenara bırakın. Bu sezon takımlar inceliyor ve kruvaze (çift düğmeli) slim fit modellerin modası sürüyor. İnce kumaşlar, şık ve maskülen kesimler takım elbiselere yumuşak bir hava katıyor.



TRENÇKOT
Trençkot, sonbaharda erkeklerin vazgeçilmezi olacak. Sadece haki tonlarda dedektif tarzı treçkotlar, su geçirmez kumaştan yapılmış, yağmurluğu andıran spor modeller de yükselişte. Bir tan almanız önerilir.

ÜÇ PARÇA TAKIM
Pantolon, ceket ve yelekten oluşan üç parça takımlar bir ara ortadan kaybolmuştu. Ama yen sezonlar birlikte hızlı bir dönüş yaptıkları söylenebilir. Yelekler, 80’lerin şık ve klasik havasını günümüze geri getiriyor.

YAKASIZ KAZAK
Klasik tarzı ve rahatlığıyla dikkat çeken yakasız kazaklar, V yakaya alternatif olarak görülmektedir. Yakasız gömleklerin de sezonun gözdeleri arasında olduğunu söylemekte yarar var.

KOYU RENKLER
Bu sonbaharın moda renkleri koyu tonlardır. Özellikle de siyah, koyu gri ve gece mavi eskimeyen renkler arasındadır. Pembe ve yeşilin tonları ise canlı renk seçenekleridir.

EKOSE GÖMLEK
Ekose gömlek, erkeklerin dolabına canlı bir hava katar. Beyaz üzerine siyah-beyaz, kırmızı-mavi ekose çizgiler çok da şık görünmektedir.

DERİ CEKET
Kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de deri ceket çok moda. Ama bu konuda titiz davranılması gerek.Çünkü kalitesiz deri görüntünüzü mahvedebilir. Kaliteli ve üzerine oturan modelleri, esela motosikletçi ceketlerini tercih edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder