Subscribe:

Gece Yatmadan Önce Cilt Temizliği Bakımı

Teknoogle olarak bakım ürünleri tanıtımımıza devam ediyoruz. Hiçbir ticari veya başka türden bir ilişkisi olmayan markaları sizlere bu yazı dizimde tanıtmaya devam ediyorum.

Tedavi edici özelliği olan ve dermatolojik ürünleriyle bilinen Valmont’un sahibi Sn. Sophie Vann Guillon Türk kadınlarına güzellik sırları ile ilgili bilgiler vererek ürünlerini tanıttı.

Her kadının günlük rutin bakımı yapması önerilir. Bu bakımın temelini ise cilt temizliği oluşturur.

Kadınların uyanır uyanmaz “Renewing Pack” adlı ürünlerini kullanmalarını tavsiye eden Sn. Gullion, daha sonra Valmont’un L’Elixir des Glaciers serisini kullanmalarını tavsiye etti. Yoğun hava kirliliğinin olduğu büyükşehirlerde cildinizi gece yatmadan önce temizlemeniz gerekmektedir. Böylece gün içinde cildinizdeki gözenekleri kapatan kirleri temizlemiş ve özellikle de bayanlar yapmış oldukları makyajı etkili bir şekilde çıkarmış olacaklardır.

Cildinizi temiz tutmak gerçekten çok önemlidir. Yukarıda bahsi geçen ürünleri alamayan kadınlar en azından ciltlerini temiz tutmaya çalışabilir ve yine ciltlerini nemlendirebilirler.

ÇALIŞAN KADINLAR İÇİN GÜZELLİK ÖNERİLERİ VE İPUÇLARI

Valmont güzellik ürünlerinin sahibi, çalışan kadınlar için ayrı bir ürün önerir. Çalışan bayanların ciltleri yorgun olacağından kolajen maskesi kullanmaları tavsiye edilir. Bunun için çok güçlü etki sağlayan Valmont’un L’Elixir kremi tavsiye edilir.
Bu yazıyı yazarken Sn. Esra ÇORUH’Un “Güzellik Günlüğü” yazı dizisinden bilgi ve ilham aldım.

Şunu tekrardan belirtmem gerek ki bu ürünler ile hiçbir ilgim olmamak ile beraber kullanmışlığım da yok. Bu yüzden hiçbir sorumluluğu almamak ile beraber kullanan okuyucularımın yorumları sizleri yönlendirmede daha yararlı olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder