Subscribe:

Farklı-Adı Duyulmayan İnternet Web Tarayıcıları

Firefox, Chrome, Internet explorer, safari ve opera gibi tarayıcıları ya kullanıyoruzdur ya da en azından isimlerini bir yerlerden duymuşuzdur. Farklı olmak ya da bilgisayarınızda farklılık yapmak istiyorsanız işte bilindik bu web tarayıcılarına alternatif ismini hiç duymadığınız yeni tarayacılar sunuyorum.

Daha önce duymadığımız ve enteresan özellikli tarayıcılar da var. İnceleyelim:
NOT: İndirmek istediğiniz web tarayıcının ilgili başlığına tıklayarak download edebilirsiniz.

Stainless
Stainless, google chrome'a karşı oluşturulmuş bir tarayıcıdır. Öne çıkan özelliği ise aynı siteye farklı sekmelerden farklı kullanıcı hesapları ile bağlanabilmektir.
İşletim Sistemi: OS X Leopard ve Snow Leopard.



Maxthon
Maxthon, geniş ayarlanabilir özellikleri ve güvenliğiyle göze çarpıyor. Güvenlik açısından spyware, malware ve viruslere karşı korumaktadır. Bunlara ek olarak yaklaşık 1400 tane fonksiyonel plugin desteklemektedir.
İşletim Sistemi: Windows

Sleipnir
SLEIPNIR, japonya'da en çok kullanılan tarayıcıdır. Eee Japonlar yapmışsa iyi yapmıştır dememiz mümkün :) Aynı zamanda bu tarayıcıda da Plugin ve Skin desteği bulunmaktadır. İhtiyaçlarınıza uygun bir şekilde özelleştirebilmeniz mümkün.


Swiftfox
Swiftfox, firefox baz alınarak geliştirilmiş hızlı bir tarayıcıdır. Esin kaynağı Firefox da denebilir. Öne çıkan en önemli özelliği ise firefox eklentilerini desteklemesidir. zaten görünüm olarak firefox'a çok benzemektedir.
İşletim Sistemi: Linux



Lunascape
Lunascape, dünyanın ilk ve tek üç motorlu tarayıcısı olma özelliğine sahip. Ayrıca hızlı ve hafif olan bu tarayıcı aynı zamanda firefox ve internet explorer eklentilerini desteklemekte ve kendi eklentileri de bulunmaktadır.
İşletim Sistemi: windows

0 yorum:

Yorum Gönder