Subscribe:

Erkeklerin Kadınlarda En Beğenmediği-Görmeyi Sevmediği 10 Şey

Erkeklerin Kadınlarda En Beğenmediği-Görmeyi Sevmediği 10 Şey

Kadınlar ve erkekler birbirlerine hep güzel ve etkileyici görünmek istemişlerdir. Bunun kimi zaman komik kimi zaman ise amacına ulaşan yöntemlere başvurmuşlardır. Bir kadına kadınlığı öğretmek elbette ki beni aşan bir durum.Ancak erkeklerin kadınlarda görmeyi sevmediği görüntüleri söylerek onlara etkileyicilik ve çekicilik adına ön fikir oluşturabilirim diye düşünüyorum.

1. Dolgu topuklu veya platformlu ayakkabı
2. Aşırı makyaj
3. Ugg botlar
4. Sarıya boyalı saçlar
5. Çok büyük çanta
6. Büyük güneş gözlükleri
7. Aşırı parfüm
8. Uzun tırnak
9. Halka küpe
10. Logolu çanta

Dolgu Topuklu veya Platformlu Ayakkabı
Erkekler genel olarak topuklu ayakkabı seviyor ancak ayaktan ve ayakkabıdan büyük kalın ve hacimli topuklar karşısında ne yapacaklarını bilemiyorlar. Çünkü tahammül edilir olmadıklarını düşünüyorlar. Yani bir kadın neredeyse ayağından büyük topukları olan bir ayakkabıyı neden giyer ki?
Önü platformlu olmayan ancak topuk kısmı doldurulmuş ayakkabılar rahat değilse komik duruma düşmek dışında ne amaçla giyilebilir ki?
Söz konusu bu ayakkabıları kadınlarda gören erkeklerin düşünce ve duyguları genel olarak şöyle
  • Hiç estetik durmuyor
  • Araba kaymasın diye kullanılan takozları çağrıştırıyor
  • Doğallığı olmayan yapmacık görüntü oluşturuyor
  • Kadına gereksiz ve abes duran bir sertlik veriyor.
  • En önemlisi bacakları kötü gösteriyor

• Aşırı Makyaj
Biz erkeklerin kadınlarda görmek istemediği şeylerin başında aşırıya kaçan gereksiz makyajlı bir yüze bakmaktır. Doğallık güzel şey. Özellikle aşırıya kaçan fondöten ve allık, takma kirpikler, “rakun makyajı” olarak tanımlanan yoğun siyah göz makyajı kadınlarda göze hoş görünmeyen bir görüntüye sebebiyet vermektedir.

• Ugg Botlar
Bu maddeye siz de şaşırmamışsınıdır herhalde. Rahat olup olmadıkları bir kenara dursun “Kızılay dağıtmış.” tabiri tam da bu durumu açıklıyor. İnce bacakları kalın, kalın bacakları ise iyice kalın göstermeleri bir kenara dursun bacaktaki estetik görüntünün bot içine gizlenmesine neden olmaktadır.

• Sarıya Boyanmış Saçlar
Burada doğal sarı saçlılara bir laf yok elbette ki. Sorun sarıya boyanmış yapmacık duran saçlarda. Kimi zaman öyle bir renk tonu seçiliyor ki doğallık diye bir kavramın o kadınlara tanımlamak gereği duyuyor insan kendinde.

• Çok Büyük Çanta
Büyük çantalar erkeklerin baş belası bir gün geçirme ön fikrini oluşturuyor. Çünkü gün içerisinde o hiç sevmediği çantayı taşımak biz erkeklere kalıyor. Ayrıca buradan sormak isterim:
  • Kadınlar neden o büyüklükte bir çanta taşımak isterler ki?
XXXL çanta olarak görülen bu türden çantalara ben “valiz” benzetmesi yapmaktayım. İçine dolduracak ne bulduklarını merak ettiğimiz bu çantalar kadınların vücutlarını kamufule etmek, örtmek adına kullanılıyor olsa gerek. Ayrıca bu türden bir “valizi” kullanmak isteyen kadınlara önerim öncelikle vücutlarına uygun olup olmadıklarını kontrol etmeleridir.

• Büyük Güneş Gözlükleri
Cem Yılmaz’ın cenazeye gelen büyük gözlü taziyeciler ile ilgili bir espirisi vardır: “Minareye kaynak mı yapacaksınız?” diye… Suratının büyük bir kısmını kaplayan güneş gözlüğü takmış bir kadın gördüğümde bu yerinde espiri gelir aklıma ve gülerim.

Yüzün büyük bir kısmı kapalı kadınları erkekler aldatıcı bulmaktadır. Çünkü görünmeyen suratın altında çıkacak yüz hakkında kimi zaman tedirginlik duyulabiliyor.

Yüz hatlarını kapatan bu aksesuarların bir ilginç yanı ise herkesi aynı göstermesidir. Bu da sokakta yürürken birbirlerinden hiçbir farkı olmayan ve birbirine benzeyen birçok kadın ile karşılaşılması durumunu ortaya çıkarıyor.

Sinek görünümüne neden olan bu gözlükleri özellikle yüzü küçük bayanların takmaması önemle rica olunur.

• Aşırı Parfüm
Bir gün arkadaşım bana sordu:
  • Ya bu kızlar hangi parfümü nasıl kullanıyor? Yoldan bir geçiyorlar 3 sn önce kokuları geliyor 3 dakika sonra da kokuları gidiyor?
İnanın bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum…

Pek çok kadının kullandığı aşırı domine parfümler nefes darlığına, astıma sebebiyet verebilecek durumları bile ortaya çıkarabiliyor. Kapalı ortamların yanı sıra açık havada bile insanı afallatan parfüm kullanımı kadınları erkeklerin nazarında itici kılmaktadır.

• Uzun Tırnak
Uzun tırnak her zaman için iticidir. “Nail art” adı verilen uzun tırnak modası umarım kadınların fısıltıları arasında girmez.

• Halka Küpe
Halka küpe kimi zaman gerçekten hoş duruyor. Ancak bu hoşluğu ve çekici görüntüyü küpenin halka çapı ile büyütmek isteyenler oldukça erkekler bu aksesuara antipadi kazanmaktan vazgeçemeyecektir.

Halka küpeler erkeklerde odak noktası(!) olması sebebiyle karşısındaki insanın yüzü ve söyledikleri ile ilgilenemez hale geliyor.

Afrikalı kabile kadınlarını andıran bu görüntüye sebep veren o büyük çaplı halkaların ağırlığı ben de merak uyandırmıştır.

• Monogramlı Çantalar
Erkeklerin logo özentisi olarak gördüğü bu çantalar kimi zaman sınıf atlama çabasında bir kadın görünümüne neden oluyor. “Basit görünüyor” düşüncesi de ilk izlenimlere hakim.
Kadın, erkek, güzellik, çekici görünme, erkekler kadınlarda neyi görmeyi sevmez, adam etkileyen bayan aksesuarları, kadını ne giymek itici görünmeye sebep olur, komik görünmeden ne giyebilirim,

0 yorum:

Yorum Gönder