Subscribe:

2010 YENİ Vodafone Teknosa İnternet-Modem Kampanyası

Vodafone Teknosa İşbirliği Modem İnternet Kampanyası
3G teknolojisinin ülkemize hızlı girişi birtakım hızlı gelişmeleri de beraberinde getirdi. Cep telefonu ile WAP üzerinden sağlanan internet artık bilgisayar-cep telefonu ikilisi ile evlerde kullandığımız internete denk bir hale geldi.

Vodafone 3G İnternet Hizmetinin öncüleri arasında yer alan operatörlerden diyebilirim. Çünkü yaptığı cep telefonu ve 3G İnternet kampanyalarında sınır tanımıyor.

3G'nin çıktığı ilk dönemlerde TEKNOSA ile ortaklaşa yaptığı laptop ve 3G İnternet Modem Kampanyasının yenisi vodafone kullanıcılarının hizmetinde.

KAMPANYA DETAYLARI ŞU ŞEKİLDE:
Kampanyaya özel 1GB veya 5GB Vodemnet paketlerini aylık 65TL’ye veya 75TL’ye 24 ay süresince kullanmayı taahhüt eden herkese Teknosa’dan yapacakları dizüstü, masaüstü veya netbook bilgisayar alışverişinde kullanabilecekleri 1.000 TL’lik bir indirim çeki, Vodem ile birlikte sunuluyor. Kampanya, abonelere geniş bir ürün portföyü içinde sınırlama olmadan seçim yapma olanağı sağlıyor.

Vodafone aboneleri, 1.000 TL'lik indirim çekini Türkiye’nin 66 ilinde 250’den fazla mağazasıyla hizmet veren Teknosa'lardan yapacakları dizüstü, masaüstü ve netbook bilgisayar alımlarında 31 Aralık 2010 tarihine kadar kullanabiliyorlar. Böylece teknoloji meraklıları tek noktadan, Vodafone 3G+ farkı ile, mekan ve zamandan bağımsız mobil internet deneyimi yaşamak için gerekli bütün donanıma sahip oluyorlar.

KAMPANYAYA BAŞVURU YAPMA NASIL OLUR?
Kampanyaya özel 1GB ya da 5GB aylık Vodemnet Paketleri’nden birine abone olanlar, ücretsiz Vodem’e (Vodafone Mobil Modem) ve Teknosa’dan 1.000 TL’lik indirim çekine hemen sahip oluyor. Vodafone aboneleri, bu indirim çekleri ile Teknosa'lardan istedikleri dizüstü, masaüstü veya netbook bilgisayarı alabiliyor. Kampanyaya katılmak isteyenler Vodafone Cep Merkez’lerinin yanı sıra artık seçilmiş Teknosa mağazalarından da başvura yapabilecekler.

Siz de kampanya hakkındaki yorumlarınızı, düşüncelerinizi öneri ve şikayetlerinizi yorum yaarak diğer okuyucular ile paylaşabilirsiniz...

0 yorum:

Yorum Gönder