Subscribe:

Normal Video'ları 3D Boyutlu İzleme ve Çevirme

Sinema dünyası ile hayatımıza göre video izlemede üçüncü boyut özelliği hızla yaygınlaşıyor.Özel gözlükler ile izlenebilen 3D Özellikli videoları izlemek artık çok daha kolay.
Tüm videolar üç boyutlu olabilecek...
3D Videodan etkilenmiş olacağız ki bütün videoları üç boyutlu izlemek istiyoruz.Hatta bilgisayardaki vidyo kayıtlarını HD ve 3D'ye çevirmek için program indirmek yoluna bile başvuruyoruz.
Normal Video'ları 3D Boyutlu İzleme ve ÇevirmeTayvan'da düzenlenen Computex 2010 fuarından üç boyutlu görüntü teknolojisini değiştirecek bir gelişme tanıtıldı. Microsoft'un Flash rakip olarak geliştirdiği Silverlight platformuyla Nvidia'nın 3D teknolojisi özel bir şov için biraraya geldi. Nvidia 3D VisionTM PC, Microsoft Silverlight ve IIS Smooth Streaming teknolojisi kullanarak internet üzerinden yayınlanan 3D video tanıtımı yaptı.

Fuara katılan konuklar bu teknolojiyle tasarlanan 'We Are the World' parçasının 3D müzik videosunu izlediler. Kullanıcılar iki firmanın ortaklığı sayesinde internette bulunan her videoyu Silverlight 3D plugin'i sayesinde kolayca üç boyutlu olarak izleyebilecek. Bu yeni aktarma yöntemi HD videoları da destekliyor.

Nvidia ve Microsoft bu sistemi, fragmanlar, günlük videolar ve spor karşılamaşları için uyarlamaya hazırlanıyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

cyberlink power dvd10 hem 3d izle ve bütün film ve videoları 3d ye çevirebilirsin red cyan gözlüklede izlersin power dvd 10 crackli full sürüm var nette indir kardeş

Yorum Gönder