Subscribe:

TÜRK TELEKOM Ev Avantaj Tarifesi Kampanyası Hakkında Bilgi

TÜRK TELEKOM Ev Avantaj Tarifesi Kampanyası Hakkında BilgiTürkTelekomun sabit ev hatlarına sunduğu kampanyaya rekor ilgi . . .Bu kampanyadan yararlanmak isteyen kişi sayısı 4.6 milyon. . .

Peki ama bu kadar insan neden ev avantaj tarifesine geçmek istiyor?
"Ev Avantaj tarifesi hakkında detaylı bilgi almak istiyorum." diyorsanız bu yazıda işinize yarayacak bilgi ve detaylar mevcut.

Ev avantaj tarifesindeki mevcut kampanyalar, indirimler ve ücretlendirme farklılıkları nedeniyle birçok insan TürkTelekekom ev avantaj tarifesinden yararlanma yarışına girdi.

Ev Avantaj tarifeleri, yıl sonuna kadar uzatılan 7’den 7’ye Bedava Kampanyası ile ev ve iş telefonlarından akşam 7’den sabah 7’ye kadar bedava görüşme fırsatı sunuyor. Kampanyada 3 bin dakikalık adil kullanım limiti uygulanıyor. “Ev Avantaj Uluslararası 6,5 kuruş” kampanyasında ise Türk Telekom müşterileri, 1. Kademe uluslararası sabit telefon görüşmelerini tüm vergiler dahil dakikası 6,5 kuruştan yapabiliyorlar. Kampanya Almanya, Fransa, İngiltere, İsviçre, Çin, ABD ve Avustralya gibi genel olarak en çok aranan ülkeleri kapsıyor.

Ev Avantaj tarifeleri ev ve iş telefonlarından cep telefonu aramalarında da önemli avantajlar sağlıyor. “Cebi Aramanın En Ucuz Yolu” kampanyası ile Türk Telekom müşterileri, tüm gün boyunca GSM yönüne aramalarını dakikası tüm vergiler dahil sadece 6.5 kuruşa yapabiliyorlar.

Ev Avantaj tarifeleri, ev ve iş telefonlarının katma değerini artıran çok çeşitli hizmetleri de kapsıyor. Tarife kapsamında güvenlik ve sigorta gibi konularda ev ve iş telefonları ile hizmet almak mümkün hale geliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder